- 45 minute
- 4 porții
Ingredients
- 400 de grame de sfeclă, curățată și tăiată cubulețe
- 1 morcov de mărime medie, curățat și tăiat cubulețe
- 1 cartof de mărime medie, curățat și tăiat cubulețe
- 1 ceapă roșie, curățată și tăiată cubulețe
- 3 căței de usturoi, curățați și tocați
- 1 bucățică de ghimbir (de aproximativ 1 cm) proaspăt, tăiat mărunt
- 1 lingură de ulei de cocos
- 1 cană de caju hidratat
- supă de legume cât să acopere legumele în aparatul MioMat
- Sare Himalaya, după gust
- Piper proaspăt măcinat, după gust
- Semințe de cânepă decorticate pentru decorare și servire
How to prepare
▻ Pregătiți toate legumele, curățându-le și tăindu-le cubulețe.
▻ Puneți cubulețele de sfeclă, morcov, cartof, ceapă, usturoi și ghimbir în aparatul MioMat.
Adăugați caju hidratat în aparatul de supă împreună cu legumele.
▻ Turnați supa de legume în aparatul de supă până când aceasta ajunge la nivelurile indicate.
▻ Condimentați cu sare Himalaya și piper proaspăt măcinat în funcție de preferințele dvs. gustative.
▻ Asigurați-vă că aparatul este închis corect și sigur.
▻ Conectați MioMat și selectați programul de supă cremă apăsând butonul Select (nu este nevoie de cilindru).
▻ Începeți procesul de gătit apăsând butonul de pornire.
▻ După 30 de minute, MioMat va emite un semnal sonor, indicând faptul că supa este gata.
▻ Deconectați MioMat și deschideți-l cu atenție.
Gustați supa și ajustați condimentele dacă este necesar.
Adăugați semințele de cânepă decorticate în farfurie atunci când serviți.
Supa poate fi păstrată în frigider timp de câteva zile sau înghețată timp de până la o lună.
Serviți și bucurați-vă de supa dvs. unică și aromată!