- 120 minute
- 2-4 porții
Ingrediente
∙ 1 legătură de țelină, tăiată în cubulețe
∙ 6 morcovi, tăiați în cubulețe
∙ 1 dovlecel, tăiat cubulețe
∙ 2 cepe galbene, tăiate cubulețe
∙ 2,5 cm rădăcină de ghimbir, curățată și tocată mărunt
∙ 2,5 cm rădăcină de turmeric, curățată și tocată mărunt
∙ 1 mână rădăcină de brusture curățată și tăiată în felii, opțional
∙ 1 legătură de coriandru sau pătrunjel
∙ 6 căței de usturoi, curățați de coajă
∙ 2,5l de apă
Cum se prepară
▻Pune toate ingredientele într-o oală mare.
▻Pune capacul și adu supa la fierbere la foc mare, apoi redu focul și fierbe la foc mic timp de cel puțin 1 oră, până când ingredientele sunt fierte (dar nu mai mult de 4 ore)
▻Poți consuma supa ca atare, o poți strecura și să consumi doar lichidul, sau poți pune legumele și zeama în blender pentru o supă cremă mai consistentă.


