Caută

Legume la cuptor cu plante aromatice

Herb-Battered Root Veggie Fries recipe

Ingrediente

∙ 1,5 kg de legume rădăcinoase ( cartofi, cartofi dulci, păstârnac, morcovi și rădăcină de țelină)

∙ 2 linguri de ulei de nucă de cocos

∙ 1 linguriță de sare de mare

∙ 2 linguri de usturoi tocat fin

∙ 1 lingură de salvie, oregano, rozmarin și cimbru tocate fin fiecare

Cum se prepară

▻Încălzește cuptorul la 200°C. Decojește și taie legumele în bastonașe de mărimea cartofilor pai. Transferă legumele într-o oală mare, acoperă-le cu apă și adu-le la fierbere. Fierbe legumele timp de 5-7 minute, până când sunt fierte complet, dar nu moi.

▻Scurge apa și se șterge legumele. Adaugă peste legume uleiul de cocos, sarea, usturoiul și ierburile și amestecă. Acoperă vasul și amestecă energic până când legumele sunt bine au marginile ușor zdrobite.

▻Tapetează o tavă de copt cu hârtie de copt. Aranjează legumele pe tavă astfel încât să nu se suprapună. Coace la cuptor timp de 20-25 de minute, întorcând legumele o dată la jumătatea timpului. Scoate-le când marginile devin aurii și crocante.

Shop for your recipe
Dacă îți place, împărtășește cu alții!

Mai multe rețete