- 10 minute
- 6 porții
Ingrediente
∙600g afine sălbatice, congelate
∙2 linguri suc de lămâie
∙2-3 frunze de mentă proaspătă
∙½ linguriță coajă de lămâie organică
∙100g miere crudă sau sirop de arțar
∙2-3 linguri lapte de cocos
Topping:
∙mix de nuci tocate (nuci, caju, alune)
∙fructe uscate (fulgi de cocos, zmeură, merisoare)
∙ovăz fără zahăr
Cum se prepară:
▻ Adaugă afinele congelate, sucul de lămâie, frunzele de mentă, coaja de lămâie, laptele de cocos și jumătate din miere într-un blender.
▻ Amestecă până la omogenizare și adaugă treptat mierea până devine suficient de dulce
▻ Servește înghețata cu nuci, fructe uscate și ovăz
Sfat: Transformă-ți înghețata într-un sorbet fără grăsimi, omițând laptele de cocos.