- 15 minute
- 2 porții
Ingrediente
∙2 banane congelate
∙2 banane proaspete
∙½ până la 1 cană de apă rece sau apă de nucă de cocos
∙½ linguriță de scorțișoară sau pudră de boabe de vanilie pură, sau extract de vanilie fără alcool
∙300 g de căpșuni proaspete, tăiate în sferturi
∙2-4 lingurițe de miere crudă sau sirop de arțar (opțional)
Cum se prepară
▻Cu un blender sau un robot de bucătărie amestecă împreună bananele congelate cu cele proaspete, ¼ cană de apă (de cocos) și scorțișoară sau extract de vanilie. Mixează până la omogenizare, adăugând lichid până când se ajunge la consistența dorită.
▻Pune crema de banane și căpșunile într-un pahar, bol sau ceașcă, adaugă puțină miere crudă dacă este necesar și servește imediat.
Îți recomandăm să servești desertul în borcanele Tulip WECK pentru un aspect estetic.