Caută

Salată de cartofi și roșii cherry

Potato and cherry tomato salad

Ingrediente

∙500g cartofi noi, tăiați cubulețe

∙o mână de fasole verde

∙o legătură de sparanghel

∙amestec de ierburi proaspete, tocate (de exemplu: patrunjel, busuioc, cimbru)

∙amestec de salate (de exemplu: salată verde, aisberg, spanac, rucola, frunze de păpădie, valeriană, mangold)

∙150g roșii cherry, tăiate în jumătate

∙50g măsline fără sâmburi

Cum se prepară:

▻Taie capetele tari ale sparanghelului și fasolei. Curăță și taie cartofii în bucăți de aproximativ 2 cm.

▻ Se fierb legumele până se înmoaie după cum urmează:

Cartofi noi 18 până la 25 min

Sparanghel 5 până la 10 min

Fasole verde 4 până la 7 min

Poți fierbe legumele împreună sau pe rând. Oricum ai alege, verifică din când în când dacă sunt gata.

▻ Așteaptă să se răcească legumele și aranjează-le împreună cu restul ingredientelor într-un bol de salată, toarnă deasupra dressingul, amestecă și servește.

Shop for your recipe
Dacă îți place, împărtășește cu alții!

Mai multe rețete