- 50 minute
- 42 porții
Ingrediente
∙500g cartofi noi, tăiați cubulețe
∙o mână de fasole verde
∙o legătură de sparanghel
∙amestec de ierburi proaspete, tocate (de exemplu: patrunjel, busuioc, cimbru)
∙amestec de salate (de exemplu: salată verde, aisberg, spanac, rucola, frunze de păpădie, valeriană, mangold)
∙150g roșii cherry, tăiate în jumătate
∙50g măsline fără sâmburi
Cum se prepară:
▻Taie capetele tari ale sparanghelului și fasolei. Curăță și taie cartofii în bucăți de aproximativ 2 cm.
▻ Se fierb legumele până se înmoaie după cum urmează:
Cartofi noi 18 până la 25 min
Sparanghel 5 până la 10 min
Fasole verde 4 până la 7 min
Poți fierbe legumele împreună sau pe rând. Oricum ai alege, verifică din când în când dacă sunt gata.
▻ Așteaptă să se răcească legumele și aranjează-le împreună cu restul ingredientelor într-un bol de salată, toarnă deasupra dressingul, amestecă și servește.