- 10 minute
- 1 porții
Ingrediente
∙½ sfeclă roșie crudă
∙2 morcovi tineri
∙1 cană de zmeură proaspătă
∙½ lămâie
∙50 ml de apă (de cocos) (opțional)
Cum se prepară
▻Spală bine toate ingredientele. Decojește sfecla roșie și morcovii și stoarce zeama de lămâie.
▻Stoarce sfecla roșie și morcovii folosind un storcător de fructe cu presare la rece. Pentru cea mai bună aromă, începe cu zmeura, apoi adăugă morcovii și sfecla roșie.
▻Adaugă sucul de lămâie.
▻Alternativ, amestecă sfecla roșie, morcovii și zmeura într-un blender cu 50 ml de apă (de cocos), strecoară prin sita fină și adaugă sucul de lămâie.
▻Recomandat este să bei shot-ul imediat, dar poate fi păstrat în frigider pentru maxim 3h.